.
 

 
Etusivu Alexander-tekniikka Yksityistunnit Kurssit Opettajankoulutus Taiji Yhteystiedot Linkit Yhteydenotto


Taiji
Qigong

Taiji-kurssit ja yksityisopetus


Taiji
on vanha kiinalainen liikkumismenetelmä, jonka avulla harjoittelemme kehon ja mielen tasapainoisempaa ja vapaampaa käyttämistä. Harjoittelun myötä tasapaino ja koordinaatio paranevat. Mielen levottomuus hellittää. Valppaus ja elinvoima lisääntyvät.

Taiji-kurssilla lähdemme hakemaan luonnollista, pakotonta tapaa olla ja liikkua. Ensimmäinen tavoitteemme on kehotietoisuuden parantaminen: sen ymmärtäminen, miten me käytämme kehoamme; miten jännityksemme syntyvät – ja miten vapautua niistä. Etsimme kehon keskipistettä (keskilinjaa). Haemme tasapainoista yhteyttä, sekä kehon ja mielen, että kehon eri osien, välille.

Taijin peruskurssilla käydään läpi taijin perusasiat. Kurssilaisena saat lyhyessä ajassa monipuolisen kokemuksen taijin harjoitustavoista ja mahdollisuuksista.

Matti Harilo on harjoittanut taijia ja qigongia yli 30 vuotta - ja opettanutkin niitä jo lähes 30 vuotta - ympäri Suomea. Matin opetuksen lähtökohta on henkilökohtainen ohjaaminen: kuinka saada taijin periaatteet toteutumaan juuri tämän ihmisen olemisessa ja liikkumisessa, ja niin että se parantaa myös hänen yleistä toimintakykyään ja hyvinvointiaan.

Matilta voi tilata kursseja erilaisille ryhmille.
Myös yksityisopetus on mahdollista.
 
 
15.1.-23.4.2019
Taiji alkeis-jatko Tampereen työväenopistossa.
Opettajana Matti Harilo.
Kurssi kokoontuu tiistaisin 16.30-18.00.
 
 


taiji4.jpgTakaisin sivun ylälaitaan
 
contpics/5.jpg
 
.
 Alexander-tekniikka Matti Harilo, Messukylänkatu 36 as. 6, 33700 Tampere, Puh. 045 630 4501